Naslovna Foto galerija Kontakti EnglishEnglish


Dobrodošli u apartman Dolphin

 

Ovaj malo poznati i miran Dalmatinski otok udaljen je 20-ak minuta brodom od Šibenika. Medu znalcima o njemu se zna kao o otoku Koralja. Budite zavedeni ovim slatkim netaknutim otokom, bez auta, bez diskoteka, bez masovnog turizma i kompleksa apartmana.

Ovdje je jos moguće udisati svjež zrak pun mirisa trava, tamarisa i specifičnog Mediteranskog bilja. Kupajte se u kristalno plavom čistom moru, istražujte po brdima zaboravljene nastambe i skrivene zaljeve, a navećer budite općinjeni zalazima sunca i nebom punim zvijezda.

Još od davnina koralj se vadio iz mora u blizini Zlarina. Koralj se prodavao u Italiji a ovdje se je proizvodio tradicionalni nakit čiju obradu je moguce vidjeti i danas. Preko dana moguće je obići gradove Sibenik, Zadar (automobilom ili autobusom), Split (1.30min) ili posjetiti Parkove Prirode zastićene UNESCO-m, kao Slapovi rijeke Krke ili otočje Kornati, danas meka jahtaša.Ponuda smještaja (za 2-4 osobe)

Izuzetno udoban smjestaj sa svim modernim pogodnostima uključujući privatnu verandu sa vrtom. Prostrani apartman sa verandom i vrtom je prizemni dio kuće udaljen samo 5 minuta od mora u mirnom dijelu samoga Zlarina. Apartman sadrzi: 1 duplu spavaću sobu, veliku kupaonicu sa super tušem, dobro opremljenu kuhinju sa blagavaonicom, dnevni boravak u kojem su kaući koji se mogu razvuči u udobne krevete, a sve se otvara na verandu i vrt.

Otok Zlarin - Opće informacije
Na otoku je nekoliko restorana koji nude dnevne menije i lokalne specijalitete, te nekoliko barova uz poneki koncert ili gostujuće kazalište tijekom ljeta. Postoji nekoliko plaža uz priobalje te mnoštvo malih zaljeva do kojih se može doći pješice. Tu je i dobro obskrbljen dućan, kiosk s novinama te mjesto gdje lokalni ribari prodaju svoj dnevni ulov,a mještani svoje voće i povrće. Na otoku je i pošta
(obavlja novčane i poštanske transakcije) te medicinska ambulanta koja radi nekoliko dana u tjednu.